ΡΟΒΙΕΣ ΕΥΒΟΙΑΣ 17.4.2022

Γενέθλια Αττικής Λέσχης 4χ4

11 Απρίλιος, 2022 Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο rovies info Εκδρομή

rovies info

Σας ευχαριστούμε που ανταποκριθήκατε στο κάλεσμα τις Αττικης λεσχης τετρακίνησης για την εκδρομή στην Β. Εύβοια.
Λίγες πληροφορίες για την ημέρα της εκδρομής.
Ο καιρός τις επόμενες ημέρες αναμένεται καλός, με λίγες συννεφιές και πιθανότητα ελαφριάς βροχής. Ελαφρά βροχή αναμένεται και την Κυριακή, ημέρα τις εκδρομής.
Σημείο συνάντησης για την εκδρομή η κεντρική πλατεία στο χωριό Ροβιές στις 9:30 το πρωί. Καφές στο χέρι, ανασυγκρότηση οχημάτων και αναχώρηση στις 10:00.
Η βόλτα μας αναμένεται να διαρκέσει περίπου τις 3 ώρες, κάτι που ενδέχεται να επηρεαστεί αν τα οχήματα είναι πολλά. Για τον λόγο αυτό πρέπει όλοι να έχουμε μαζί μας νερό και για όσους θέλουν κάποιο σνακ. Η διαδρομή που θα ακολουθήσουμε είναι άσφαλτο για λίγα χιλιόμετρα προς το χωριό Ίλια και στην συνέχεια 2 περίπου χιλιόμετρα τσιμεντοστρωμένος ανηφορικός δρομος που οδηγεί προς το Τελεθριο όρος. Στην διαδρομή μας στο Τελεθριο θα έχουμε χώμα με πέτρα και σε κάποια σημεία λάσπη με βαθιές ροδιές και αυλακώσεις. Το τεραίν ενδέχεται να μεταβληθεί αν την εβδομάδα που μας έρχεται έχει βροχές. Παρακαλούμε κατα την συγκέντρωση των οχημάτων στις Ροβιές να γίνει και η ανάλογη προετοιμασία (πλημνες, αντιστρεπτικές κτλ) έτσι ώστε να μην χρειαστεί να σταματάμε κατα την είσοδο μας στο βουνό. Με το πέρας της βόλτας μας, επιστροφή στο χωριό Ροβιες για εκπληκτικό φαγητό και χαλάρωση στις τοπικές φιλόξενες ταβέρνες!
«Κλείνοντας για όσους επιθυμούν να εκμεταλλευτούν το σύνολο του Σαββατοκύριακο και να ερθουν από Παρασκευή ή Σάββατο βράδυ, έχει ήδη αναρτηθεί λίστα με τα καταλύματα που θα είναι ανοικτά το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, σε προηγούμενη ανάρτηση στην ομάδα.

Comments are closed.