Η Λέσχη

Η Αττική Λέσχη Τετρακίνησης, ιδρύθηκε το 2005 και ξεκίνησε την λειτουργία τις στο νέο της χώρο, από τις 19-9-2005.
Είμαστε ένα μη κερδοσκοπικό σωματείο που τα μέλη του έχουν κοινό μεταξύ τους την αγάπη τους για τα οχήματα 4Χ4 και τις εκτός δρόμου δραστηριότητες.
Ο σκοπός του Σωματείου μας είναι η καλλιέργεια και εμπέδωση στη συνείδηση των μελών του της αγάπης και προστασίας της φύσης και του φυσικού εν γένει περιβάλλοντος μέσω της προσέγγισής του με οχήματα ειδικής κατηγορίας και δυνατοτήτων κίνησης εκτός δρόμου που διαθέτουν τετρακίνηση.
Η εκπαίδευση για την ανάπτυξη σωματικών και ψυχικών δυνάμεων, δεξιοτήτων και τρόπων των μελών και των συμμετεχόντων στις εκδηλώσεις του σωματείου, έτσι ώστε να καθίσταται δυνατή η επιβίωση στη φύση και η αρμονική συμβίωση σε αυτήν.
Η χρησιμοποίηση μηχανοκίνητων και μηχανικών μέσων που διαθέτουν τα μέλη σε συνδυασμό με την τεχνική γνώση και την καλλιέργεια αυτής μέσω μορφωτικών προγραμμάτων, προκειμένου να υπερπηδώνται δυσκολίες ή εμπόδια που δημιουργεί το φυσικό περιβάλλον στην κίνηση σε αυτό.
Η ανάπτυξη σχέσεων συνεργασίας, αλληλοβοήθειας, φιλίας μεταξύ των μελών.
Ανταλλαγή απόψεων σε θέματα που σχετίζονται με τη φύση, το φυσικό περιβάλλον, τα μηχανοκίνητα οχήματα και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό.
Όλα αυτά και άλλα πολλά εμείς τα κάνουμε πράξη μέσα από τις εκδρομές τις συζητήσεις και τις συχνές μας συναντήσεις στον χώρο μας όπου σας περιμένουμε για να σας μυήσουμε στον περιπετειώδη χώρο του 4Χ4 και των ανθρώπων του.

Σας περιμένουμε στο εντευκτήριο της λέσχης μας να γνωριστούμε. Περισσότερες πληροφορίες για την τοποθεσία, εδώ.

Comments are closed.