ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΛΕΣΧΗΣ 4Χ4 / 15 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017

KYΡΙΑΚΗ 29.10.2017 – ΣΤΟ ΚΑΝΤΗΛΙ ΕΥΒΟΙΑΣ!

16 Οκτώβριος, 2017 Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΛΕΣΧΗΣ 4Χ4 – 2017 Νέα

ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΛΕΣΧΗΣ 4Χ4 – 2017

Τα κλείσαμε λοιπόν! 

Τα 12α γενέθλια της λέσχης μας. Και τα γιορτάσαμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Είμασταν σχεδόν όλοι εκεί, να περάσουμε όμορφα με τις οικογένειες μας και τους φίλους μας, όπως κάνουμε 12 συναπτά χρόνια, αδιάλειπτα.

Το «πνεύμα» της Λέσχης εκεί, πιο ζωντανό από ποτέ, με τόση συμμετοχή από φίλους και γνωστούς που αγαπάνε το off road και την φύση, δείχνει ότι είναι όλοι εδώ! Και τους ευχαριστούμε! Ευχαριστούμε όλους όσους μπόρεσαν και συμμετείχαν (και όσους δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν που ήταν επίσης πολλοί), ευχαριστούμε τα μέλη και το ΔΣ για την οργάνωση, αλλά και τον Γιάννη που βοήθησε όσο κανείς. 

Εχτές το «νόημα» της συγκέντρωσης – εκδήλωσης ήταν να ξαναβρεθούμε όλοι μαζί, να γνωριστούμε με νέους φίλους, αλλά και να ξεμουδιάσουμε εν  όψει της νέας χειμερινής σεζόν που προβλέπεται πολύ όμορφη, περιπετειώδης, και δυνατή, καλύπτοντας τις 4χ4 ορέξεις όλων των φίλων μας.

Ελπίζουμε να το ευχαριστήθηκαν όλοι τόσο όσο μας είπαν και ακόμα περισσότερο.

Πάνω από όλα, ευχαριστούμε όλους όσους γλυκάθηκαν από την όμορφη τούρτα μας για τα γενέθλια της λέσχης, γιατί ήρθαμε ακόμα πιο κοντά και γίναμε μια μεγάλη παρέα. Γιατί για εμάς, αυτό μετράει, Η ΠΑΡΕΑ! Διαδρομές άπειρες, αλλά χωρίς παρέα?? 23 αυτοκίνητα, και 57 άτομα αλλά και η σκέψη όλων όσων δεν μπόρεσαν να έρθουν, μας αγκάλιασαν χτες σφιχτά!

Σας ευχαριστούμε όλους, ανταποδίδουμε την αγκαλιά και σας υποσχόμαστε πολύ λάσπη και ωραία παρέα για την σεζόν που ξεκινάει! 

Να είστε όλοι καλά! 

Δυνατή και άσπαστη σεζόν σε όλους!

 

Το ΔΣ της ΑΤΤΙΚΗΣ ΛΕΣΧΗΣ 4Χ4

 

Comments are closed.