ΕΚΛΟΓΕΣ 2016

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ LINE-X

8 Μάιος, 2016 Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΕΙΡΗΝΗ ΒΑΡΕΛΑ – ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΛΕΣΧΗΣ 4X4 Νέα

ΕΙΡΗΝΗ ΒΑΡΕΛΑ – ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΛΕΣΧΗΣ 4X4

8.5.2016

13148042_1863553740538330_474362550_o
Aγαπητά Μέλη και Φίλοι, της Αττικής Λέσχης Τετρακίνησης,
στα πλαίσια της διαρκούς οργάνωσης και εξέλιξης της Λέσχης μας, σε ότι αφορά τα διοικητικά-οργανωτικά καθήκοντα μας, καθώς και στο εκδρομικό μας πρόγραμμα για το οποίο σύντομα θα ενημερωθείτε από τον Υπεύθυνο Εκδρομικού (GEORGE KOSTAKIS), με χαρά σας ανακοινώνουμε την επαναδραστηριοποίηση της ΕΙΡΗΝΗΣ ΒΑΡΕΛΑ, (συζ. Γεωργιου Ζαφειρόπουλου) στην Γραμματεία της Λέσχης μας.
Η Ειρήνη, με πλήρη γνώση των θεμάτων που άπτονται άμεσα με αυτό που όλοι όσοι εμπλεκόμαστε αγαπάμε, τη φύση και την 4χ4 δραστηριότητα, καθώς και των μελών της, αφού είναι Κριτής αγώνων 4χ4 σχεδόν εξ ιδρύσεως της Λέσχης μας, ουσιαστικά πάντα ήταν δίπλα μας και ήταν η Γραμματεία μας εκτός από τα τελευταία 3-4 χρόνια.
Συνεχίζουμε λοιπόν μαζί της, από εκεί που το αφήσαμε, καλύπτοντας σύντομα το χαμένο χρόνο και επαναλειτουργούμε ακόμα πιο αποτελεσματικά την Γραμματεία μας, της οποίας σύντομα θα έχετε ευχάριστα νέα για τον τρόπο λειτουργίας της αλλά και τις νέες ιδέες μας, για ότι αφορά το χόμπυ μας. το οποίο δεν θεωρούμε μόνο «αντρικό σπορ».
Με σαφή προσανατολισμό προς την Γυναίκα και το παιδί πλέον, κάνουμε το χόμπυ μας ακόμα πιο ευχάριστο για όλους!!
περισσότερα σύντομα στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο των μελών μας!!

Comments are closed.