ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ 2014

ΕΙΡΗΝΗ ΒΑΡΕΛΑ – ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΛΕΣΧΗΣ 4X4

1 Μάρτιος, 2016 Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΕΚΛΟΓΕΣ 2016 Νέα

ΕΚΛΟΓΕΣ 2016

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

ΘΕΜΑ: ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΤΕΤΡΑΚΙΝΗΣΗΣ

Κατά την σημερινή έκτακτη συνάντηση, του προσφάτως εκλεγμένου Διοικητικού Συμβουλίου και τις πρόσφατες εξελίξεις παραίτησης για προσωπικούς λόγους, του κυρίου Παντελή Μαρίνη, ο οποίος διετέλεσε επιτυχώς Πρόεδρος του ΔΣ του Συλλόγου μας επί δύο συνεχόμενες τριετίες, προχωρήσαμε σε ψηφοφορία για την εκλογή του νέου Διοικητικού Συμβουλίου.
Σύμφωνα με το καταστατικό της Λέσχης μας, σε περίπτωση παραίτησης ενός εκ των μελών, η θέση του αναπληρώνεται από τον αμέσως επόμενο εκλεχθέντα.
Ως εκ τούτου, κατά την σημερινή ψηφοφορία, η νέα σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου, διαμορφώνεται ως εξής:
ΠΡΟΕΔΡΟΣ : ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΜΑΪΔΩΝΗΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ : ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΩΣΤΑΚΗΣ
ΤΑΜΙΑΣ:ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΒΟΥΓΙΟΥΚΑΣ
ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ : ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ:ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΟΥΡΛΙΩΤΑΚΗΣ.
Έχοντας λοιπόν εμπιστοσύνη σε όλους μας, πιστεύουμε ότι με τις βάσεις που έχτισαν και θεμελίωσαν τα προηγούμενα διοικητικά συμβούλια με την πολυετή τους εμπειρία και γνώση, θα συνεχίσουμε με ανιδιοτελή βούληση, αλληλεγγύη, προσφορά και διάθεση, στοιχεία που θεωρούνται απαραίτητα, για την αποτελεσματικότερη επίτευξη των σκοπών του συλλόγου μας, καταθέτοντας όραμα, όρεξη και νέες δράσεις.
Τέλος, ελπίζοντας στην αμέριστη συμμετοχή και βοήθεια όλων, ευελπιστούμε ότι θα πάμε ένα βήμα ακόμη πιο μπροστά την Αττική Λέσχη, έναν από τους παλαιότερους συλλόγους στην ιστορία της τετρακίνησης, την « δική μας Λέσχη», που όλοι αγαπούμε και μέσω αυτής ξεχνούμε τα προβλήματα της δύσκολης καθημερινότητας μας.

Με εκτίμηση,
ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΤΕΤΡΑΚΙΝΗΣΗΣ.

Comments are closed.