11α ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΛΕΣΧΗΣ 5.10.2016

Οι στιγμές μας!!

10 Οκτώβριος, 2016 Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο EKΔΡΟΜΗ ΚΥΡΙΑΚΗΣ 09.10.2016 (ΕΜΠΙΟΓΛΟΥ – ΦΡΙΞΟΣ) Νέα

EKΔΡΟΜΗ ΚΥΡΙΑΚΗΣ 09.10.2016 (ΕΜΠΙΟΓΛΟΥ – ΦΡΙΞΟΣ)

Με 14 αυτοκίνητα και 23 φίλους.

Ένα μπράβο στους Χάρη Εμπίογλου και Nick Frixo για μια ακόμα Κυριακή δράσης που οργάνωσαν.

Μιά κοντινή βόλτα στο Μαρκόπουλο Ωρωπού σε μια ήπια αλλά ενδιαφέρουσα διαδρομή.

Αυτή σε συνδυασμό με την κατάληξη της στην είσοδο του Τεχνολογικού Μουσείου «ΦΑΕΘΩΝ» στη Μαλακάσα, όπου τύχαμε μιας εξαιρετικής ξενάγησης από τον ιδιοκτήτη και ιδρυτή του κ. Γ. Χρυσανθακόπουλο.
Θαυμάσαμε σπάνια, ως προς τον προκάτοχό τους «κομμάτια», όπως η Chevrolet Camaro του Αλέξανδρου Ωνάση, η Dodge του εκτελεσθέντος από τη «17 Νοέμβρη» Ρίτσαρντ Γουέλς και το προσωπικό αυτοκίνητο της Μαντάμ Τισό (ιδρύτριας του διασήμου μουσείου κέρινων ομοιωμάτων). Ακόμη, αξίζει να αναφερθεί ότι στο «Φαέθων» βρίσκεται και η Μercedes του «πρωθυπουργού» της χούντας Ανδρουτσόπουλου, αυτοκίνητο λπου χρησιμοποιούσε ο Ελευθέριος Βενιζέλος. Πέρα από αυτά, το «Φαέθων» διαθέτει και άλλα λαμπρά τετράτροχα του παρελθόντος, όπως Jaguar XK 120, Rolls-Royce, BMW Isetta, Ford Model A, Rover P4, Porsche 914, Willys Overland Jeep, που είναι μόνο μερικά από αυτά. Φυσικά, το «κυνήγι» νέων διακεκριμένων μελών του μουσείου δε σταματά εδώ, αφού ο ιδιοκτήτης του σκοπεύει να εμπλουτίσει το χώρο και με κάποια ξεχωριστά δημιουργήματα της ελληνικής αυτοκινητοβιομηχανίας των παρελθουσών δεκαετιών, όπως λεωφορεία και φορτηγά εξαιρετικά σπάνια στις ημέρες μας. Η εξόρμηση μας κλασικά έκλεισε με την παρέα μας να απολαμβάνει εκλεκτούς μεζέδες στην περιοχή.


Τώρα μπορούμε πλέον να πούμε ότι περνάμε στο «κυρίως πιάτο» για off road με την επόμενη προγραμματισμένη εκδρομή στις 22-23/10/2016 στη Ζήρεια. Θα ακολουθήσει σχετική ενημέρωση.

Comments are closed.