ΔΙΗΜΕΡΗ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ 02-03 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΜΑΓΕΥΤΙΚΗ ΟΙΤΗ

ΤΟ ΝΕΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΜΑΣ

1 Οκτώβριος, 2010 Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΔΙΗΜΕΡΗ ΠΕΡΙΗΓΗΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ 08-09-10/10/2010 Νέα

ΔΙΗΜΕΡΗ ΠΕΡΙΗΓΗΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ 08-09-10/10/2010

Κάθε χρόνο χιλιάδες φυσιολάτρες επισκέπτονται τον Όλυμπο, για να θαυμάσουν από κοντά τη γοητεία της φύσης του και να χαρούν την περιήγηση στις πλαγιές του και την κατάκτηση των κορυφών του.

Έτσι και η ΑΤΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ 4Χ4 για πρώτη φορά προγραμματίζει διήμερη περιηγητική εκδρομή στον πρώτο Εθνικό Δρυμό της Ελλάδας.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

Την Παρασκευή 08/10 ελεύθερη άφιξη στον οικισμό Άνω Σκοτίνα, όπου θα διαμείνουμε σε ξενοδοχείο της περιοχής.  Το βράδυ είναι ελεύθερο, ο καθένας μπορεί να κάνει ότι θέλει.

Το Σάββατο 09/10 το πρωί έχουμε έναρξη της περιηγητικής εκδρομής μας.  Θα κινηθούμε  στην ορεινή περιοχή Κατή, στα 1500m υψόμετρο, σε μια περιοχή όπου η πλούσια βλάστηση πλαισιώνει κάθε σημείο απ’ όπου θα περάσουμε.  Η περιοχή ενδείκνυται για παιχνίδι στη λάσπη!!!!!  Το μεσημέρι θα γίνει στάση για πικ-νικ σε Λίμνη που θα βρούμε στην off-road διαδρομή μας.  Μετά το πικ-νικ ξεκινάμε για την επιστροφή μας προς το ξενοδοχείο, μέσω off-road διαδρομής.

Την Κυριακή 10/10 μετά το πρωινό, θα κινηθούμε σε ορεινές περιοχές του Ολύμπου, όπου υπάρχουν ελεύθερες καστανιές και καρυδιές για συγκομιδή καρπών.  Το μεσημέρι θα κάτσουμε για φαγητό σε ταβέρνα και νωρίς το απόγευμα θα είμαστε στο δρόμο για την επιστροφή μας στην Αθήνα.

ΕΛΑΧΙΣΤΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

Να έχετε πάντα υπόψη σας ότι οι καιρικές συνθήκες στον Όλυμπο μεταβάλλονται συχνά, γι’ αυτό το λόγο θα πρέπει να έχετε κατάλληλη ενδυμασία και υπόδηση. Ένα ζευγάρι άνετα παπούτσια -κατά προτίμηση μπότες με αντιολισθητική σόλα- ένα αδιάβροχο, ζεστά ρούχα και δεύτερη αλλαξιά είναι μερικές από τις προτάσεις μας για να μην βρεθείτε προ εκπλήξεων.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο 210-2853600.

Comments are closed.