ΜΥΚΟΝΟΣ 10-11-12/6/10

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ…..

18 Ιούνιος, 2010 Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΑΡΧΑΙΑ ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ Νέα

ΑΡΧΑΙΑ ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ

Καλοκαίρι πια, αφήνουμε τα βούνα και πάμε παραλία. Η λέσχη μας οργανώνει εκδρομή στην Αρχαία Επίδαυρο. Αναχώρηση 9 Ιουλίου, επιστροφή στις 11 Ιουλίου, κάνοντας και μια βουτιά στο Σοφικο. Θα μείνουμε στο camping Βερδελης Στέφανος, στο Γιαλασι Αρχαίας Επιδαύρου, σε απόσταση 3m απο την θάλασσα.

Το camping ειναι κατάφυτο, καθαρό, με καλή κουζίνα.  Για το λόγο αυτό κανονίσαμε να φάμε όλοι μαζί Παρασκευή βράδυ και Σάββατο μεσημέρι, να περάσουμε καλά, να χαλαρώσουμε, να χαρούμε ήλιο και θάλασσα.  Όποιος θέλει να παρακολουθήσει παράσταση στο αρχαίο θέατρο, αρκεί να το δηλώσει για να προμηθευτούμε τα εισιτήρια. Παράσταση Οιδίποδας του Ευαγγελάτου και τιμή εισιτηρίου από 15€-40€. Η λέσχη θα πάρει εισιτήρια των 20€.

Δηλώστε λοιπόν συμμετοχή για να περάσετε πραγματικά ελεύθερο, χαρούμενο χρόνο χωρίς δεσμεύσεις και προγραμματισμούς.

ΤΙΜΗ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ 75,00€. (ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ : 2 ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΕΙΣ, 2 ΠΡΩΙΝΑ, 1 ΓΕΥΜΑ το Σάββατο το μεσημέρι με κοκκινιστό μοσχάρι συνοδευόμενο από πατάτες ή μακαρόνια, αλλιώς παστίτσιο ή μουσακά, με σαλάτα και φέτα & 1 ΔΕΙΠΝΟ την Παρασκευή το βράδυ με σχάρα δηλ. μπριζόλα ή μπιφτέκι ή παϊδάκι συνοδευόμενο με σαλάτα και τζατζίκι.  Τα ποτά δεν περιλαμβάνονται στην τιμή).

Comments are closed.