ΑΤΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ 4Χ4 & ΛΕΣΧΗ ΕΥΡΙΠΟΥ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ 12.03.17

ΑΤΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ & ΛΕΣΧΗ ΕΥΡΙΠΟΥ ΓΙΑ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ ΣΤΗΝ ΟΙΤΗ!

20 Μάρτιος, 2017 Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΤΑΫΓΕΤΟΣ – ΠΑΡΝΩΝΑΣ 2017 Νέα, Φωτογραφίες

ΤΑΫΓΕΤΟΣ – ΠΑΡΝΩΝΑΣ 2017

Η εκδρομή του Κώστα, με ιχνηλάτη τον Πάνο και τους φίλους του, δεν μπορούσε παρά να είναι άλλη μια όμορφα σχεδιασμένη εκδρομή για όλους μας!
Με διαμονή σε ξενώνα στα 1000μ υψόμετρο με θέα τον χιονισμένο Ταϋγετο, η μέρα ξεκινούσε από το δωμάτιο αφήνοντας μας άναυδους.
Το ζυμωτό ψωμί μας περίμενε για «πρωινό» με χειροποίητες μαρμελάδες και ομελέτες, στάση στο Ξηροκάμπι για καφεδάκια, και 12 αυτοκίνητα βουρ για Ταϋγετο και σκοπό το Καταφύγιο (αν μας έκανε τη χάρη το χιόνι) την πρώτη μέρα.
Ο καιρός μεταξύ 15-18 βαθμών το Σάββατο, έπηζε την λάσπη από τις βροχές δίνοντας μας ιδανικό τερραιν για παιχνίδι. Διάλειμμα για τα υπέροχα cookies κ τσουρεκάκια της Βίκυς.
Το καταφύγιο, ακόμα προστατεύεται από χιόνι και εμείς θα το ξαναπροσπαθήσουμε.
Κατάληξη και φαγητό στον ξενώνα γύρω από το τζάκι!
Οι ιστορίες του george beis ανεπα
νάληπτες για τους Αρβανίτες!

Κυριακή και ήταν η ώρα του Πάρνωνα!

Ανεπανάληπτη φυσική ομορφιά με πολλά ποτάμια, λάσπη και πορεία σε όμορφο δάσος, διασχίζοντας 60 χλμ δάσους με κατάληξη στις Καρυές! Ξυστά από τα Τζίντζινα αλλά θα περάσουμε πάλι για να δούμε τον φίλο μας τον Σερίφη.

Η επιστροφή ολίγον επεισοδιακή αν και προσπαθήσαμε να το ¨σώσουμε¨πολλές φορές, αλλά το δυναμό του Γιώργου υπερφόρτιζε…. !

Όλα καλά και η ομάδα φρόντισε ώστε ο Λεωνίδας να είναι σπίτι στην ώρα του για να φάει το σουβλάκι που ονειρευόταν από το δρόμο!!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους που ξαναβρέθηκαν, παλιούς και νέους, μικρούς και μεγάλους, αλλά και στον Πάνο, τη Βίκυ και τα παιδιά που βοήθησαν ώστε να είναι όλα άψογα σχεδιασμένα… Αυτό πέρασε στην παρέα και διασκέδασαν με την ψυχή τους!

Έκπληξη η Ζέφι με το wrangler της, παρέσυρε τον γυναικείο πληθυσμό και έβαλε τους άντρες στη θέση συνοδηγού για λίγο.

Ραντεβού στην επόμενη!

Comments are closed.